Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Εκλογές στη Γαλλία-Τελική αναμέτρησις!

Φτάσαμε λοιπόν αισίως και στον...τελικό αναδείξεως προέδρου εις Γαλλίαν!
Όπως αναμενόταν οι τελικοί μονομάχοι θα ήταν ο Μανωλάκης με την Μαρίτσα!!
Άραγε, πόσο θα επηρεαστεί η ζωή μας εδώ στη Γαλλία σε ενδεχόμενη νίκη της Λεπενίτσας?
Προσωπικά πιστεύω πως τπτ δεν θα αλλάξει, παρά μόνο ότι θα γίνουν τα νεύρα τσατάλια των ακραιφνώς Ευρωπαϊστών και Ευρωλιγούρηδων, μέχρις ότου και τούτη υποκύψει στα κελεύσματα και τις απαιτήσεις της καθεστηκυίας τάξης και του συστήματος, όπως έγινε και με τον δικόνε μας τον Alexis στην Ελλάδα, αλλά και με τον...Τραμπάκουλα στην Αμέρικα!
Να μην έχεις καμία μα καμία ανησυχία πως το κάθε σύστημα της όποιας χώρας, δεν εξασφαλίζει την ησυχία του και την πορεία που έχει χαράξει, ούτως ώστε αν παρ' ελπίδα βρεθεί κάποιος τρελός να του ταράξει τον ύπνο, να τον επαναφέρει άμεσα στην τάξη και τον....ορθό δρόμο.
Και ο νοών, νοεί τω, τελεία και παύλα!
Τι αντιπροσωπεύουν όμως τούτοι οι μονομάχοι?
Τη Μαρίτσα την ξέρουμε πάνω κάτω, αν και πιστεύω πως δεν είναι και έγκλημα να σκέφτεσαι πρώτα τα του οίκου σου, εν προκειμένω της Γαλλίας, και μετά να σκεφτείς τους απέξω !
Ο Μανωλάκης όμως, πως μας προέκυψε? Τι και ποιόν εκπροσωπεί? Τι επιδιώκει?
Ομολογουμένως ήταν παντελώς άγνωστος μέχρι πρότινος, αν και διετέλεσε λέει υπουργός των οικονομικών για ένα φεγγάρι.
Στον πρότερο βίο του, υπήρξε σύμβουλος χρηματοπιστωτικής τράπεζας του ομίλου Ρότσιλντ!!
Το σύστημα που λέγαμε παραπάνω?
Και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το ότι ερωτεύθηκε τη δασκάλα του στα 15! και την παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια! Την αποκατέστησε με άλλα λόγια!!
Είναι ο μοναδικός υποψήφιος στα χρονικά της Γαλλίας και όχι μόνο, που δεν έχει δικό του κόμμα ή δικούς του βουλευτές, παρ' ότι εκπροσωπεί την κεντροδεξιά έτσι γενικώς και αορίστως.
Εμφανίστηκε απ' το πουθενά, διεκδικώντας την προεδρία της Γαλλίας, την οποία πιστεύω ότι την έχει στο τσεπάκι του τουλάχιστον με ποσοστό γύρω στο 60%, βοηθούντων και των εδώ ΜΜΕ τα οποία φυσικά είναι όόόλα μαζί του. Πως θα ημπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά! Η Μαρίτσα είναι απέναντι και όχι όποια κι όποια! Κάτσε καλά έτσι?
Άντε καλοί μου Γάλλοι, σιδεροκέφαλος ο νέος μας πρόεδρος, να τον χαιρόμαστε για τα επόμενα πέντε χρονάκια και βάλτε τώρα τα κεφάλια μέσα μην σας τα πάρει η ...Μαρίτσα η Λεπενίτσα!!

ΥΓ1.Από περιέργεια θα ήθελα να έβλεπα τι θα έκανε η Μαρίτσα άμα εκλεγόταν, αν και γνωρίζω πολύ καλά πως η περιέργεια σκότωσε τη γάτα!!
ΥΓ2.Τελικά η Σοφί, η Γαλλίδα φιλενάδα και γειτόνισσά μου, στον α' γύρο ψήφισε όπως με είπε τον Μελανσόνη, αλλά τώρα δεν τη βλέπω και πρόθυμη να επαναλάβει το σπόρ!


Υγείαν να έχομεν και στα δικά μας πατριωτάρες Ελληναράδες μου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!
Αν αργήσω να απαντήσω στο σχόλιό σας μη μου κρατήσετε κακία,δεν είναι πάντα εύκολο για μένα λόγω ανωτέρας βίας!
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ'ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!!

Επίκαιρον!